19
mei

The Eataly Experience

The Eataly Experience

Locatie

Milaan en Bologna

Programma

Ga je op 19 mei met ons mee op studiereis naar Italië? We laten je graag Milaan zien - een stad vol legendarische luxemerken en de Quadrilatero d’Oro, oftewel de Gouden Vierhoek. 

In Bologna wacht Oscar Farinetti ons op. Als oprichter van het culinaire concept Eataly weet hij als geen ander wat lekker eten is. In Fico Eataly World, 'het Disneyland voor de culinaire liefhebber' deelt hij zijn enthousiasme voor retail en passie voor eten met ons tijdens een interactieve sessie.

Voor onze Eataly Experience hebben wij plek voor 15-20 professionals in retail & brands. Je overnacht in een fijn hotel (2x) en je retourvlucht, ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (1x ) wordt vanzelfsprekend verzorgd. 

We vliegen op donderdagochtend 19 mei vanaf Amsterdam op Milaan, en zaterdag 21 mei vliegen we vanaf Bologna weer terug naar Amsterdam. 

Tarief één persoon: € 2.350 ex btw
Tarief twee personen: € 3.950 ex btw

Geïnteresseerd in deze trip of heb je een vraag? Mail dan naar events@retailtrends.nl

Reservering van deelname is uiteraard onder voorbehoud. Indien coronamaatregelen het niet mogelijk maken om te reizen zal de reservering worden geannuleerd of doorgeschoven naar een volgende editie.

*Afmeldingen na 1 mei worden volledig in rekening gebracht. Deelname voor een volgende editie kan dan tegen kostprijs.