22
jun

Jaarcongres Trends & Transities in Retail

Locatie

WTC, Amsterdam

Programma

Christine Boland Trends & Mindsets en RetailTrends Media nodigen u uit om deel te nemen aan de derde editie van het Jaarcongres Trends & Transities in Retail.

Trends & Transities; het onderliggende patroon
We leven in een disruptief tijdsframe. Er ontstaat een nieuw systeem en dat roept, naast nieuwe energie en hoopvolle doorkijkjes, vooral heel veel weerstand op. Op wereldschaal maar ook in kleinere kring. Vooroordelen voeden verdeeldheid en vervreemding. Verwarring maakt onzeker. Mensen verschansen zich in kleinere bubbels van gelijkgestemden. Wat we nodig hebben zijn nieuwe bakens; mensen en organisaties, die hun verantwoordelijkheid nemen, die staan voor waarden, waar we ons in kunnen herkennen. En daar ligt een grote kans voor retailers en brands. De eerste voorbeelden spreken tot de verbeelding.

Informatie & Inspiratie 
De transities in retail bieden kansen, maar vragen ook om andere vaardigheden. Wat kun je morgen al anders doen en hoe maak je op langere termijn het verschil? Praktische voorbeelden, spraakmakende retailcases en heel veel inspiratie zullen de bezoekers van dit event helpen om anders te kijken en zo nieuwe inzichten te vergaren. Laat u inspireren door trendanalist en keynote speaker Christine Boland. Zij zal deze complexe tijdsgeest duiden en doorgronden in haar presentatie THE UNDERLYING PATTERN; revealing the new consumer needs. Want in het onderliggende patroon, de drijfveren van de consument, daar schuilen de kansen.

Wie weet wat de consument beweegt heeft de kern van een trend te pakken. Wie de vraag weet kan het antwoord geven. Kom daarom op 22 juni naar Trends & Transities in retail en laat u, met vele anderen, inspireren vanuit uw eigen perspectief.

Laat u inspireren door trendanalist en keynote speaker Christine Boland, mede-oprichter en ceo van Secrid René van Geer, mede-oprichter van Bellamy Gallery Mireille van der Sprong, cabaretier, columnist, schrijver en wetenschapper Jasper van Kuijk en dagvoorzitter Deborah van der Velde.

Programma
12.00 – 12.50 inlooplunch
12.50 – 13.00 Deborah van der Velde, dagvoorzitter
13.00 – 13.30 René van Geer, Secrid
13.30 – 15.00 Christine Boland: keynote presentatie Trends & Transities in Retail
15.00 – 15.45 drinks & more
15.45 – 16.15 Mireille Overgoor – Van der Sprong, Bellamy Gallery
16.15 – 17.00 Jasper van Kuijk, ‘Hoe moeilijk kan het zijn’ 
17.00 – 18.00 food & drinks

Details & Deelnemen
Trends & Transities in Retail vindt plaats op donderdagmiddag 22 juni a.s. van 12 tot 17 uur in het Auditorium van het World Trade Center in Amsterdam. De toegangsprijs voor dit unieke event is € 295 (excl. btw).

Wilt u deelnemen aan het event ‘Trends en Transities in Retail’? Stuur uw contactgegevens o.v.v. ‘Trends & Transities’ naar events@retailtrends.nl

RetailTrends