21
apr

RetailTrends & Friends

RetailTrends & Friends

Locatie

Clubhouse: RetailTrends Club

Programma

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Aanstaande woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse, tussen 12:00 en 13:00 uur. 


Host: RetailTrends-redactie
Thema: Blokker 125 jaar, op naar een gezonde toekomst?


Podiumgasten: Michiel Witteveen (ceo Mirage Retail Group) en Jeanine Holscher (ceo Blokker).

Op 25 april 1896 richtten Jacob Blokker en zijn echtgenote Saapke Kuiper in Hoorn De goedkope IJzer- en Houtwinkel op. In de 125 jaar die volgden groeide Blokker uit tot een van de grote Nederlandse winkelketens met honderden vestigingen in heel Nederland. Een sterk retailmerk, maar ook een formule die door diepe dalen is gegaan. Hoe ziet de toekomst eruit voor deze oer-Hollandse retailer?

Aan Blokker als familiebedrijf kwam in 2019 een einde toen Michiel Witteveen de keten overnam. Hoe ziet hij de kansen en gevaren in de markt voor Blokker? Naast hem schuift ook Jeanine Holscher aan. Zij is als ceo verantwoordelijk voor de directe dagelijkse aansturing van Blokker en bovendien de eerste vrouwelijke ceo in de geschiedenis van de huishoudtketen.


RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!