​Wat deze week verder voorbij kwam...

Gepeperde meningen, rake observaties, niet te missen innovaties, opvallende onderzoeken. RetailWatching tipt wekelijks artikelen van over de grens die de moeite van het lezen waard zijn. Deze week artikelen die voorbij kwamen op The Wall Street Journal, Financial Review, 9to5Mac, Adweek en Business of Fashion.

Even opfrissen
Een recept voor een gegarandeerd succesvolle onderneming bestaat niet, maar met deze vier tips komen start-ups een heel eind, schetst David Ramadge van eBay. Voor meer gevestigde spelers zijn ze trouwens ook handig.
Bron: The Wall Street Journal http://on.wsj.com/1CrG796

Huisdier
"Computers gaan het overnemen van de mensheid, zonder twijfel." Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, weet het zeker. De komende dertig jaar blijft de technologie zich zo snel ontwikkelen, dat de intelligentie van de apparaten het menselijk begrip uiteindelijk te boven gaat. Wozniak sluit niet uit dat we uiteindelijk het huisdier van de superslimme devices worden.
Bron: Financial Review http://bit.ly/1FWHoGy

Apples verkooppraat
Om de Apple Watch zoveel mogelijk aan de man te brengen, krijgen de Apple Store-medewerkers een nieuwe training. Een device dat consumenten dagelijks om hun pols dragen moet natuurlijk wel passen bij hun persoonlijkheid en kledingstijl.
Bron: 9tot5Mac http://bit.ly/1CRtipa

Lekker tegendraads
Fastfoodketen Chipotle wil het vooral anders doen dan zijn concurrentie (zoals de keten met die grote gouden M) en deelt daarom zijn resultaten niet met de partijen die een marketingcampagne voor Chipotle ontwikkelen. "We managen onze onderneming niet van kwartaal naar kwartaal", aldus een stellige cmo Mark Crumpacker.
Bron: Adweek http://bit.ly/1Bs3Zoo

Sex sells
De modecollecties mogen dit seizoen uniseks zijn, vrouwelijke consumenten houden nog altijd van kleding die hun vrouwelijkheid benadrukken, aldus fashionexperts. Vooral Russische en Amerikaanse shoppers vinden graag sexy kleding in de rekken van retailers.
Bron: Business of Fashion http://bit.ly/1M4tcAg

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 27,25 per maand.

Word member Of log in