Dit is de spa van Burger King

Dit is de spa van Burger King

Echt waar, Burger King heeft een eigen spa in Finland. Het restaurant in Mannerheimintie, de bekendste straat van Helsinki, is onder meer voorzien van een sauna, die ruimte biedt aan vijftien personen.

Een sauna binnen Burger King. Het klinkt wat misschien wat minder gek als je weet dat Finnen dol zijn op een sauna: het maakt onderdeel uit van hun cultuur. Er is één sauna op iedere drie inwoners van Finland.

De nieuwste sauna is volgens Burger King ‘perfect voor sociale bijeenkomsten of werk’. Zo is de ruimte voorzien van een televisie van 48 inch, waarop volgens Metro waarschijnlijk PowerPoint-presentaties getoond kunnen worden.

Eén ruimte verder hangt zelfs een 55 inch-tv, inclusief een Playstation 4. De ‘medialounge’, wordt het dan ook wel genoemd. Verder vinden bezoekers er een doucheruimte en een kleedkamer met kluisjes én handdoeken met het logo van Burger King.


De handdoeken zijn niet de enige link naar de fastfoodketen. Bezoekers kunnen in de sauna namelijk gewoon van een maaltijd van Burger King genieten. Daarvoor moeten zij bij binnenkomst hun order doorgeven, maar medewerkers van het restaurant nemen ook bestellingen in de spa zelf op.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in