De rebelse look van een monumentaal warenhuis

De rebelse look van een monumentaal warenhuis

Als onderdeel van een groot renovatieproject in het Russische warenhuis Au Pont Rouge, is de derde verdieping van een volledig nieuw interieur voorzien. De verdieping met mannen- en vrouwenmode heeft een levendige uitstraling gekregen, met op verschillende punten een indeling die rebelleert tegen de traditionele winkelruimte.

De pashokjes bevinden zich in een rechte lijn over de lengte van de winkel, in plaats van achterin de winkel. De vele spiegelende oppervlakken reflecteren de kleurige omgeving.

Op verschillende plaatsen in de winkel zijn cirkelvormige open plekken gecreëerd. Daar kunnen pop-ups van bepaalde ontwerpers komen, maar ook tijdelijke tattoosalons of barbershops verschijnen.

Naast het kleurenpalet van groen, oranje en blauw, is het plafond bezaaid met een reeks spiegelende lichten en andere voorwerpen. Die weerspiegelen de rest van de winkel in een warrig patroon. Au Pont Rouge is gevestigd in Sint-Petersburg in een gebouw dat stamt uit begin vorige eeuw. Het warenhuis neemt in totaal zo'n drieduizend vierkante meter in beslag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in