​Hier komt het dna van Tumble ’N Dry tot leven

​Hier komt het dna van Tumble ’N Dry tot leven

Tumble ’N Dry opende vorig jaar al een eerste winkel in Amersfoort, maar een conceptstore was er nog niet. Wie echt wil zien wat het merk wil uitstralen, moet volgens Tumble ’N Dry naar Stadshart Amstelveen. Daar heeft onlangs deze conceptstore zijn deuren geopend.

Tumble ’N Dry is er voor kinderen, getuige zijn kleding in maat 56 tot en met 176. Dat betekent dat kinderen tot en met de middelbare school er terecht kan. Als ze tenminste hun ouders willen meenemen. De conceptstore in Amstelveen is immers ontwikkeld met de behoeften van winkelende ouders en hun kinderen in het achterhoofd.

In de conceptstore komt het dna van Tumble ’N Dry naar eigen zeggen tot leven. Elk leeftijdssegment heeft er een eigen zone. ‘De collecties krijgen alle ruimte, zodat er in alle rust rondgekeken kan worden terwijl de kinderen zich vermaken’, aldus het kindermodemerk. Voor de jongste kinderen is er een speelhuisje, terwijl de oudere jeugd zich kan terugtrekken in een entertainmenthoek. Uiteraard is er in de hele winkel gratis wifi aanwezig en mogen ook de digitale schermen niet ontbreken.

De winkel beschikt verder over een paspodium, waarop ‘moeders’ volgens Tumble ’N Dry jongere kinderen gemakkelijk kunnen aankleden. Ook is er een plek om hun baby te voeden en verschonen.