Advertorial: ​Dloky, gratis social medium voor lokale promotie

Advertorial: ​Dloky, gratis social medium voor lokale promotie

Dloky is een nieuw internationaal social medium voor retail gebaseerd op proximity marketing en lokale promotie. In Dloky heeft u de mogelijkheid om al uw filialen in te voeren. Bij grotere aantallen voeren wij uw filialen kosteloos voor u in. Promoties kunt u plaatsen voor alle filialen samen of apart per vestiging.

Proximity marketing
De Dloky proximity marketing-app kent sinds een maand ook een webvariant. Iedere vestiging krijgt zijn eigen pagina en relevante URL, die zowel lokaal als centraal beheerd kan worden. Dloky is bij uitstek geschikt voor complexe bedrijfsstructuren met bijvoorbeeld een combinatie van eigen filialen en franchises. Meerdere of externe beheerders of meerdere winkelformules. Dloky is gratis voor bedrijven en consumenten, net als andere social media. Op langere termijn zullen relevante advertenties worden aangeboden binnen categorieën vergelijkbaar met Facebook of Google.

Meer traffic naar fysieke winkels
Doel van Dloky is om meer traffic naar de fysieke winkels te genereren. Meer dan 100.000 winkels wereldwijd zijn inmiddels bij Dloky aangesloten zoals Azzurro, Oger, Boekenvoordeel, BLGK Edelsmeden, Galeries, vanHaren, Bristol, Swarovski, State of Art, Friday Next, HAY, Ranzijn, Marie-Stella-Maris en Carre d’Artistes.

Google ranking en SEO
De webapplicatie is openbaar en specifiek ontworpen voor Google indexering en SEO. Iedere promotie heeft een eigen URL en kan weer voorzien worden van links naar uw website of webshop en zo creëert u dus relevante backlinks. Retailers hebben volledige controle op de promoties die lokaal lopen en ook hoe deze in zoekmachines verschijnen.

Ja/ja-sticker
De laatste tijd wordt Dloky vaak ingezet als alternatief voor huis-aan-huisfolders, nu dit medium onder druk staat met de invoering van de ja/ja-sticker in Amsterdam en Den Haag vanaf 1 januari 2017.

Facebook-koppeling
Ook kleine retailers of horeca met één vestiging kunnen natuurlijk met Dloky aan de slag. Met de Facebook-koppeling wordt de Dloky-pagina direct opgebouwd en gesynchroniseerd als kopie van de Facebook-pagina. Facebook-posts worden dan desgewenst direct gekopieerd in Dloky. Op Facebook posten voor uw volgers en automatisch in Dloky voor potentiële klanten in de buurt.

Mobiel adverteren
Retail kan met de app van Dloky dus mobiel adverteren op telefoons van consumenten in de directe omgeving van een filiaal of winkel. De gebruiker van de app kan haar categorieën en zoekafstand instellen, promoties bewaren door te liken en zo dus de pagina naar haar voorkeur inrichten.

https://dloky.com
http://about.dloky.com

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in