​Dit is het Belgische vlaggenschip van Ace & Tate

​Dit is het Belgische vlaggenschip van Ace & Tate

Na flagshipstores in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Berlijn en enkele pop-ups in Nederland en Duitsland, is nu Antwerpen aan de beurt. Ace & Tate heeft vorige week aan de Steenhouwersvest zijn eerste winkel in België geopend.

Waar voor de Nederlandse vestigingen nog met Occult Studio werd samengewerkt, heeft de brillenverkoper ditmaal Standard Studio ingeschakeld voor het interieur. Daarnaast is een beroep gedaan op de Nederlandse illustrator Jordy van den Nieuwendijk voor het artwork.

De winkel in Antwerpen werd afgelopen donderdag officieel geopend en telt 140 vierkante meter. Alle collecties van Ace & Tate zijn er te koop, waarbij voor een montuur met glazen op sterkte met een vaste prijs van 98 euro wordt gewerkt.

Ace & Tate begon als online concept en is inmiddels actief met een webwinkel in landen als Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zweden. De retailer is druk bezig met uitbreiden, zo is door FashionUnited vernomen. De focus ligt daarbij op Duitsland, Nederland, België en Scandinavië, met winkels in Kopenhagen en Stockholm. “We sluiten andere markten zeker niet uit.”

Beeld: Wouter van der Sar