De Amsterdamse designhub van Flexform

Na onder meer New York, Londen, Sydney en Shanghai is de Italiaanse meubelverkoper Flexform neergestreken aan de Amsterdamse Zuidas. En dat niet alleen, het is gelijk de grootste Europese winkel voor het luxemerk. "Dit bewijst temeer dat dit gebied steeds meer verandert naar een levendig en multifunctioneel gebied", aldus ontwikkelaar G&S Vastgoed.

De monobrandwinkel heeft de beschikking over 550 vierkante meter in een kantoorgebouw aan de Beethovenstraat. De winkel wordt geëxploiteerd door woonwinkel Co van der Horst uit Amstelveen, die het merk daar al verkoopt. In de nieuwe vestiging wordt een groot deel van de collectie meubelen en accessoires van onder meer Antonio Citterio, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto en Cini Boeri verkocht.

De Zuidas is 'booming', zegt Flexform-ceo Giuliano Galimberti tegen Residence over de locatiekeuze. "Deze ruimte biedt ons de mogelijkheid om niet alleen de producten, maar ook het gevoel, het gehele beeld en de brand identity van Flexform te laten zien." Dit jaar moeten er vijf nieuwe winkels over de hele wereld geopend worden.

De Amsterdamse 'designhub' van Flexform past bij het nieuwe thema 'Home at Last'. Daarbij richt de meubelverkoper zich op 'echte rijkdom', die wordt gedefinieerd als 'je omringen met mensen en items waar je van houdt'. De winkel betekent de 25ste brandstore voor Flexform wereldwijd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in