Dit is Walmarts nieuwe high-tech winkel

Amazon een kassaloze supermarkt? Dat kunnen wij ook, dachten ze bij Walmart. In Tomball heeft de retailgigant een prototype van zijn nieuwe winkelconcept geopend.

In de nieuwe winkel kunnen klanten onder meer gebruik maken van Mobile Scan and Go. Daarmee kunnen zij hun boodschappen direct scannen en betalen met hun smartphone, zonder langs een kassa te hoeven. Ook kunnen ze er online bestelde producten in hun auto laten afleveren. De nieuwe toepassingen worden getest, met de bedoeling om ze bij succes ook in andere winkels uit te rollen.

De winkel is verder van een modernere look voorzien en heeft als eerste vestiging buiten New York een Chobani Cafe onder zijn dak. Verder is er een eerstelijnshulpdienst, waar klanten terecht kunnen klanten voor vaccinaties, gezondheidsscreenings en bloedprikken.

In de winkel is ook meer aandacht voor vers, met een groot biologisch aanbod en een in-store bakkerij waar verse broden en pizza's worden gemaakt. "Dit is een one-of-a-kind experience die winkelen makkelijker en sneller maakt en die onze klanten tijd en geld bespaart", aldus Walmart over zijn nieuwste aanwinst.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in