De week in vier tweets

De week in vier tweets

Gepeperde meningen, rake observaties, niet te missen innovaties, opvallende onderzoeken. RetailWatching tipt wekelijks uitingen op de sociale kanalen, buitenlandse nieuwssites en andere media die een beeld geven van wat zich zoal buiten onze landsgrenzen heeft afgespeeld. Vandaag: de week in vier tweets.

Ophef over deze plotselinge uitbarsting van McDonald's. Binnen twintig minuten werd deze aanval op de Amerikaanse president verwijderd, maar toen was hij al honderden keren geretweet. De fastfoodketen laat weten dat zijn account is 'aangetast' en onderzoekt wie hierachter zit.

Niet alleen in Amerika is het boycotten van retailers aan de orde van de dag. Tesco haalde zich een boycotoproep op de hals door een uitspraak van topman John Allan. Hij spreekt zijn zorgen uit over de toename van het aantal vrouwen en mensen met een migrantenachtergrond in de bestuurskamers. Witte mannen zijn er een 'bedreigde soort', zo zei hij in een toespraak tijdens Internationale Vrouwendag.

Slechte publiciteit bestaat niet, bewijst JD Sports maar weer eens. De Britse sportketen lag recent zwaar onder vuur, maar dat weerhield Retail Week er niet van de keten uit te roepen tot Retailer of the Year.

Fashionretailers hebben het al lastig genoeg en retouren helpen niet mee. En als dan ook de medewerkers het retourbeleid wel erg coulant interpreteren...

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in