Dit is het vrouwenoffensief van Invito

Dit is het vrouwenoffensief van Invito

Invito gooit het met zijn twee nieuwe winkels in Arnhem en Nijmegen over een nieuwe boeg. Alleen dames hebben hier iets te zoeken, want herenschoenen zijn er niet te vinden. Wel een extra grote collectie met - naast de schoenen - dameskleding.

De winkels zijn gevestigd aan de Arnhemse Ketelstraat en de Broerstraat in Nijmegen. De collectie is op alle vlakken flink uitgebreid, met name door een flink aantal nieuwe kledingmerken toe te voegen. Onder meer Wanderlust, Sister Point, Cheap Monday en Catwalk Junkie zijn er te vinden.

Invito werd vorig jaar overgenomen door Le Ballon-eigenaar Peter van den Hurk. Ook in de eerste twee heropeningen in Den Haag en Breda is dameskleding aan het assortiment toegevoegd, maar minder en bovendien zijn daar ook nog schoenen voor mannen te vinden.

Het 'nieuwe Invito' wil zich naast het aanbod op een andere manier onderscheiden van zijn concurrenten, zegt Van den Hurk. "We willen meer zijn dan alleen een winkel. Het gaat om het creëren van een ervaring en het bieden van inspiratie." Die gedachte is volgens hem terug te zien in de 'hippe inrichting' van de winkels, waar 'duidelijk rekening is gehouden met de doelgroep'.