Zo ziet Saks Off 5th eruit in Rotterdam

Tegelijkertijd met warenhuis Hudson's Bay opende outletformule Saks Off 5th zijn deuren in Rotterdam. Het betekent de eerste winkel in ons land. In november volgt er in ieder geval ook een vestiging in Amsterdam, terwijl de keten ook op verdere groei zint.

Saks Off 5th presenteert zich als een 'premium off-price winkelconcept' met 'een ongeëvenaarde combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen'. Het assortiment wisselt geregeld en bestaat naast dames-, heren- en kindermode uit footwear, accessoires en homestyling-producten.

De Rotterdamse vestiging van Saks Off 5th zit onder Hudson's Bay, in de kelder van het voormalige V&D-pand aan de Hoogstraat. Het is een concept voor een 'treasure hunt', vertelt directeur Hanneke van Meeteren van Saks Off 5h Nederland aan het Algemeen Dagblad. "We hebben unieke stukken, vaak maar een paar stuks van hetzelfde artikel. Als het weg is, is het weg, dan krijgen we het nooit meer."

In totaal beslaan de winkels van Hudson's Bay en Saks Off 5th in Rotterdam bijna 24 duizend vierkante meter. Saks Off 5th wil later ook losstaande winkels openen en mikt daarbij puur op A-locaties. "Wij zijn de enige echte outlet die zich in binnensteden waagt", aldus topman Wayne Drummond in De Financiële Telegraaf.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in