Advertorial: RCCS Waardetransport lanceert nieuwe SmartSafe en opent markt in Duitsland

RCCS Waardetransport, een onderneming die al een aantal jaren innovatieve cash management oplossingen levert aan de retail branche in de ruimste zin van het woord, heeft een nieuwe SmartSafe gelanceerd. 

De SmartSafe van RCCS heeft een complete make-over gekregen. Het nieuwe exemplaar is, ten opzichte van haar voorganger, kleiner van formaat, kan besteld worden in iedere kleur zodat de SmartSafe altijd aansluit op de stijl van uw onderneming en heeft een moderne look. Naast het design kent het nieuwe systeem ook een aantal andere verbeteringen. Zo heeft de SmartSafe de mogelijkheid om wireless te functioneren, is onderhoud op locatie verleden tijd omdat het operationele deel binnen 5 minuten volledig verwisseld kan worden voor een nieuwe unit en het onderhoud vervolgens offsite plaats vindt en beschikt de slimme geldkluis over een handig touchscreen om meerdere gebruikers aan te melden.

Het SmartSafe concept is een innovatieve oplossing die door RCCS is ontwikkeld voor het verwerken van contante omzet die door o.a. winkeliers, horecaondernemingen en tankstations wordt gegenereerd. Er wordt gebruik gemaakt van een slimme kluis die wordt gecombineerd met een aantal unieke services (o.a. verzekering, beveiliging, voorcreditering, alarmering, aansluiting op bestaande kassasystemen en realtime kasstroomdata) die dit concept geschikt maken voor een zeer brede markt.

Binnenkort zijn het niet alleen Nederlandse ondernemers die gebruik maken van het SmartSafe concept. 
RCCS gaat namelijk haar SmartSafe services samen met partner VMWL, de nummer 3 van Duitsland op het gebied van waardetransport, in Duitsland landelijk uitrollen. In Duitsland is dit concept nieuw en ook de banken tonen interesse om dit aan te bieden aan hun retail klanten om o.a. de maandagochtend toeloop (Duitsland kent geen afstort kluizen dus winkeliers komen maandag ochtend hun contante omzet afleveren in het bank kantoor) te verminderen.

RCCS Waardetransport B.V.
Coenecoop 530
2741PS Waddinxveen
018 274 8915  info@rccs.eu

Contactgegevens:

Patrick Murray 06 2298 8807 pmurray@rccs.eu
Frederik van de Lee 06 2332 0358 fvanderlee@rccs.eu