Advertorial: One stop shopping voor retail

Advertorial: One stop shopping voor retail

Duizend medewerkers staan elke dag klaar om uw order perfect uit te voeren 
Uw drukwerk verdient een solide partner, op wie u altijd kunt vertrouwen. Een familiebedrijf met een historie die teruggaat tot 1906 biedt die zekerheid. We mogen ons ‘koninklijk’ noemen dankzij een eeuw gestage groei, innovatief vakmanschap en een stevige financiële  basis. Onze ruim 1.000 medewerkers staan 24 uur per dag klaar om die reputatie waar te maken.

Samen met u zorgen we ervoor dat het een commercieel succes wordt
Onze digitale portal biedt u  efficiënte oplossingen en reduceert uw kosten. Met ‘web to print’ beheert u uw drukwerk online. Gebruik uw eigen templates voor een folder, een compleet winkelpakket of een lokale bestelling voor één enkele winkel. U houdt overzicht, terwijl u eenvoudig en snel last-minute wijzigingen in de lay-out, afbeeldingen, artikelcodes of prijzen doorvoert.

Ons machinepark staat 24 uur per dag voor u klaar
Van prijskaarten tot de posters in de winkel, u ontvangt ze op de juiste tijd, de juiste plaats én indien gewenst op maat verpakt en op volgorde van de looproute in uw winkels. Onze dienstverlening en moderne productiemiddelen zijn helemaal ingericht naar de wensen van retailers. Personalisatie of een bijzondere nabewerking? Wij zorgen dag en nacht voor de flexibiliteit die u verlangt.

Hoge snelheden en lage kosten dankzij ons state of the art machinepark
Hoge snelheden en lage kosten. Met ons state of art machinepark is dat mogelijk, 24 uur per dag. Een breed assortiment folders geeft een retailer alle ruimte voor opmerkelijke producten. Dankzij flying imprint en automatische plaatswissels maken we uw uitgaven zo persoonlijk als u
wilt. Afgewerkt en verpakt volgens uw  specificaties, razendsnel geleverd.

Meer informatie: www.emdejong.nl