Dit is FoodStory, de eerste 3D-menukaart ter wereld

Dit is FoodStory, de eerste 3D-menukaart ter wereld

'The future is now', vindt Khalid Boukdid, die vorig jaar FoodStory oprichtte: een app voor het allereeste 3D-menu ter wereld. Ja, in hologrammen. Want gasten eten met hun ogen en zo zien ze precies wat ze kunnen bestellen. Met de huidige menukaarten is dat natuurlijk onmogelijk, waardoor klanten niet altijd precies weten wat een gerecht inhoudt. Of zelfs betekent, bijvoorbeeld als er toeristen aanschuiven. Het werkt zo: download de FoodStory-app, kies het restaurant en bekijk via de camera op je smartphone of tablet de gerechten in 3D. Het bedrijf zet hiervoor augmented reality in en maakt eerst 360-graden-foto's van de maaltijden. Je kunt het menu in het restaurant, maar ook thuis bekijken. De app is inmiddels ook beschikbaar in Londen, Mumbai en Singapore. Deze video laat zien hoe FoodStory werkt.

 

Foodstory op het Retail & Brands Festival
Partner Mohammed Iaallala van FoodStory is één van de sprekers tijdens de derde editie van het Retail & Brands Festival, die op 6 september plaatsvindt in Utrecht. Ook retailers als Rituals, Spar, Casa en Vitaminstore staan op het programma. Ga naar retailandbrandsfestival.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties 1


Petra Venekamp 29 jul, 11:12

Dan kan het uiterlijk wel modern zijn, ze werken niet met de basisregels van het opstellen van een menu waardoor je meer geld kunt verdienen aan je menukaart.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in