5x niet te missen op het Retail & Brands Festival

5x niet te missen op het Retail & Brands Festival

Over een maand barst het Retail & Brands Festival weer los! Heb jij je kaartje ook al op zak? Bestel 'm hier.

Om je wegwijs te maken in het programma delen we tot aan het festival wekelijks een aantal niet te missen talks. 

1 > Hoe krijg je een carnivoor aan de zeewierworst? 
Jaap Korteweg wil met de Vegetarische Slager de grootste slager ter wereld te worden en het beest uit de voedselketen halen. Korteweg over de route naar zijn ambitie en hoe de consument mee te krijgen in zijn verhaal. 

2 > CASA > ceo Giane Van Landuyt 
Dag Xenos, hallo CASA! De interieurketen bouwde onlangs de eerste Nederlandse Xenos-vestiging om (foto), nog tientallen te gaan. De Belgische formule wil met een nieuwe strategie CASA opnieuw op de kaart zetten, met de Nederlandse markt als nieuw territorium. 

3 > Digital natives als klant 
'Ze willen alles gratis, niet meer koken en zijn onbereikbaar via social media; het is een geweldige uitdaging om met 'digital natives' in contact te komen en te communiceren’, aldus Erwin Binneveld, founder van Spar University. Maak geen trucje van e-commerce want dat werkt niet, stelt hij. Binneveld geeft inzicht hoe SPAR University tot keuzes komt. 

4 > De toekomst van retail is service
Frank Quix van Q&A legt aan de hand van acht golven uit waarom services toegevoegd worden aan het verdienmodel van de retailsector. Leer van retailers hoe zij services geïntegreerd hebben in hun dienstverlening en de transitie gemaakt hebben van het verkopen van producten naar het verkopen van services. 

5 > Bezoek de NANO Supermarket (geen talk, wel doen!)
Een SRV-wagen 2.0, dat is misschien wel de treffendste omschrijving van de NANO Supermarket. Deze mobiele winkel laat de impact van nanotechnologie op ons alledaagse leven ervaren. In de NANO Supermarket tref je speculatieve producten die over tien jaar zomaar in het schap kunnen liggen. Deze rijdende expositie daagt uit tot discussie (en verwondering). 

www.retailandbrandsfestival.nl