Advertorial: Eenvoudig beheer van uw Wi-Fi-netwerk met Ruckus Cloud Wi-Fi

Advertorial: Eenvoudig beheer van uw Wi-Fi-netwerk met Ruckus Cloud Wi-Fi

De vraag naar Wi-Fi blijft maar stijgen. Overal wil men verbinding maken met het internet met verschillende soorten apparaten. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is het in sommige gevallen noodzakelijk het netwerk uit te breiden. Maar wanneer het netwerk wordt uitgebreid, verhoogt dit ook de druk op het beheer van het netwerk en op het IT-personeel.

Ruckus Cloud Wi-Fi biedt hier dé oplossing voor. Dit WLAN-managementplatform neemt de complexiteit weg van zowel de implementatie als het beheer van het Wi-Fi-netwerk. Bedrijven kunnen nu sneller reageren op de behoeftes die er spelen en verlaagt de druk van het IT-personeel. Dankzij het eenvoudige managementplatform is er geen geavanceerde IT-kennis noodzakelijk en is iedereen in staat de Ruckus Cloud te beheren.  

Beheer via een webinterface en mobiele app
Met Ruckus Cloud Wi-Fi kunt u al uw Wi-Fi-netwerken beheren door middel van een webinterface. Hier vindt u alle informatie over de locaties, access points, gebruikers en biedt u analytics over het netwerk. Naast de webinterface beschikt de Ruckus Cloud Wi-Fi ook over een mobiele applicatie voor iOS en Android. Zo kunt u altijd en overal uw netwerk beheren. Met de mobiele applicatie is het daarnaast ook heel erg eenvoudig om een nieuwe access point toe te voegen aan het netwerk. Via de camera van uw smartphone kunt u het serienummer scannen en het access point wordt vervolgens weergegeven in het managementplatform. Eenvoudig, simpel en snel!

Wilt u ook zelf inzicht in uw netwerken hebben zonder dat u daar enige IT-kennis voor nodig heeft? Ruckus Cloud Wi-Fi biedt u de eenvoudigste en beste managementtool.


 Probeer Ruckus Cloud Wi-Fi nu 60 dagen kosteloos uit en ontvang een gratis access point! 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!