Advertorial: Studeren terwijl je werkt?

Advertorial: Studeren terwijl je werkt?

Studeren en werken in de retail! Werk je in de retail en wil jij je verder ontwikkelen door een hbo-opleiding te volgen? Wil je bijvoorbeeld doorgroeien in de fashionretail? Of heb je de ambitie een eigen onderneming te starten? Dan is een duale opleiding Ondernemerschap en Retail Management echt iets voor jou.

Per 1 september 2017 biedt NHL Stenden de opleiding aan in Amsterdam; aan het Jollemahof, op loopafstand van het station. In het gebouwencomplex van de Amsterdam School of Real Estate biedt de opleiding een duale variant aan, waarbij de opleiding zich voornamelijk richt op studenten die een baan in de retail combineren met hun studie. Amsterdam vormt het kloppend hart van de retail in Nederland en door zich te vestigen in deze retail hoofdstad speelt NHL Stenden in op de veranderende vraag van (toekomstige) studenten. “We maken dat het onderwijs beter toegankelijk is voor studenten in de Randstad” aldus Velthof.

Zij vertelt dat het een langgekoesterde wens is om de opleiding in de Randstad aan te kunnen bieden. “‘Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we in Amsterdam zijn begonnen en daarmee tegemoet kunnen komen aan de wensen van veel studenten om dichter bij huis te kunnen studeren. In Amsterdam ontbreekt tot op heden een passend opleidingsaanbod op Hbo-niveau voor werkenden in de retail sector en deze niche vullen we nu op. Door het wegnemen van barrières als reistijd en reiskosten kunnen we beter voldoen aan de vraag van toekomstige studenten. De retail is een sector die volop in beweging is als gevolg van bijvoorbeeld de toename van het online koopgedrag en de veranderingen die deze met zich meebrengen in het winkellandschap. De vraagstukken die leven bij retailorganisaties staan nadrukkelijk centraal in ons onderwijs. Werken en leren zijn bij ons volledig geïntegreerd,” aldus Velthof. De duale opleiding ORM wordt door NHL Stenden in Amsterdam aangeboden op het niveau Associate degree. De studieduur van deze variant van de opleiding is twee jaar.

Start in Amsterdam of Leeuwarden met de flexibele duale opleiding. De opleiding kun je volgen op Associate degree of Bachelor niveau. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie! Met een diploma Ondernemerschap en Retail Management vergroot je je (doorgroei)kansen op de arbeidsmarkt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in diverse leidinggevende en/of adviserende functies in de retailbranche.

Meer weten? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via 058 251 34 00 of stuur een e-mail naarsecretariaatrbs@stenden.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in