Black Friday: 2 for 1 - Stores That Wow

Black Friday: 2 for 1 - Stores That Wow

De beste Black Friday-deal komt vandaag van RetailTrends. Geen weggooiproduct, maar kennis over en inzicht in de succesfactoren van de winkel van morgen. Maak gebruik van onze 2=1-actie voor het nieuwe RetailTrends-event Stores That Wow, the best insights for a future proof store. 
 
Economische, demografische en technologische ontwikkelingen doen de traditionele retail op zijn grondvesten schudden. De rol van de winkel verandert en fysieke retail duikt vaker op buiten de traditionele winkelomgeving. Het biedt retailers en merken een kansrijk perspectief. Stores That Wow is een dag met nationale en internationale sprekers en biedt inspirerende voorbeelden en praktische inzichten voor een toekomstbestendige fysieke winkel.

Wanneer: 12 februari 2019
Waar: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Meer info: storesthatwow.nl

De eerste sprekers

René Repko - merkstrateeg
New Retail in China
Op zoek naar innovaties op het snijvlak van retail en digital bezocht merkbouwer René Repko afgelopen zomer China. Volgens de marketeer een omgeving die radicaal anders is, wordt gedicteerd door techgiganten en waar geen enkele serieuze speler nog spreekt over gescheiden kanalen. De focus ligt op een perfecte vervlechting van ervaringen. De Chinezen noemen het New Retail. Een presentatie vol verwondering en inspirerende voorbeelden.

Pieter Kool - Ex-creative director G-Star Raw
Waarom de winkel steeds fysieker én flexibeler moet worden
In een steeds verder digitaliserende wereld moeten winkels juist steeds fysieker worden en tegelijkertijd veel flexibeler, stelt design strateeg en voormalig creative director van G-Star Raw Pieter Kool. Kool gaat in zijn presentatie in op de vijf belangrijkste trends voor de ontwikkeling van retail en hoe hier mee om te gaan. Op basis van de vijf trends heeft Kool een ontwerpmodel ontwikkeld; hoe ‘bakstenen’ te ontwerpen, terwijl de wereld eigenlijk te snel veranderd om met enige zekerheid in iets permanents te investeren. 

Robert-Jan Rietveld - Schorem Haarsnijder & Barbier
Het vette verhaal van Schorem
Uit alle hoeken van de wereld komen mannen naar de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam voor een ‘signaturecoupe’ à la James Dean, met precisie in de pommade gebeiteld. Daar willen ze best voor wachten. Vijf uur desnoods, buiten voor de winkelruit. Het is een plek waar iedereen zich thuis voelt, weet Robert-Jan (‘Bertus’) Rietveld, ‘ook al maken wij elkaar de hele dag voor rotte vis uit’. Schorem Haarsnijder & Barbier strijkt tegen alle haren in.

Antonio Nieto-Rodriguez - World champion projectmanagement
Waarom retailers projecten moeten verkopen
De marathon van New York of Rotterdam lopen. Tien kilo kwijtraken. Of gitaar leren spelen. De retailers van de toekomst verkopen niet alleen producten, maar helpen dromen waar te maken. Als coach, in een project. De Spaanse strategie-expert Antonio Nieto-Rodriguez gelooft er heilig in. En een merk als Nike is al zo ver. Wie volgt? Antonio gaat in zijn presentatie in op de kansen van deze nieuwe vorm van fysieke retail en reikt handvatten aan hoe dit model toe te passen binnen jouw retail- of merkorganisatie. 
 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in