Advertorial: Zo bouw je eenvoudig een eigen webshop

Advertorial: Zo bouw je eenvoudig een eigen webshop

Tegenwoordig is een webshop voor winkeliers onmisbaar. Zit jij er ook aan te denken om jouw producten online aan te gaan bieden? Het is mogelijk om zelf eenvoudig een website met webshop te bouwen.

Met JouwWeb kun je namelijk zelf een webshop opbouwen. Het opbouwen van de webshop werkt heel eenvoudig. Door middel van het drag-and-drop systeem kun je afbeeldingen, knoppen, logo’s en teksten op de pagina plaatsen. Dit eenvoudige systeem zorgt er ook meteen voor dat jij precies ziet hoe de website eruit komt te zien voor je bezoekers.

Daarnaast hebben alle websites van JouwWeb ook een ‘responsive design’. Dit betekent dat de inhoud van de pagina zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm waarop deze bekeken wordt. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk via hun smartphone en tablet bestellingen plaatsen.

Omdat je zelf de webshop kan maken, heb je hiervoor geen webdesigner nodig. Op deze manier is het opbouwen en onderhouden van een webshop ook heel voordelig en snel geregeld. Met het Pro-pakket van 8 euro per maand kun je een kleine webshop (met maximaal 10 producten) maken en met het Business-pakket van 16 euro per maand kun je zelfs een onbeperkt aantal producten toevoegen.

Hiermee heb je dus meteen al je online zaken (webshop + domeinnaam + hosting + e-mail) geregeld in één pakket. Het hoeft zo dus helemaal niet meer moeilijk of kostbaar te zijn om een eigen webshop te beginnen.

Meer informatie over JouwWeb

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!