Advertorial: Video, ontdek de paskamer van de toekomst

Advertorial: Video, ontdek de paskamer van de toekomst

De fysieke winkel is springlevend en biedt mooie kansen om je klant een onvergetelijke beleving te bezorgen. De VIP Fitting Room is alvast één onderdeel van een unieke Customer Experience. Benieuwd? Lees hoe deze innovatieve paskamer een stapje verder gaat. Retail 2020, here we come!


Bekijk hier de video: 

 

Het bouwen van een community rond je winkel en merk, daar draait het vandaag om. De fysieke winkel is springlevend en fungeert meer en meer als een ontmoetingsplaats voor je klant. Een plaats waar het draait om beleving en waar je je klant helemaal onderdompelt in je merkcultuur. De VIP Fitting Room past perfect in deze gedachtengang en is alvast één onderdeel van een bijblijvende Customer Experience.

Met de klassieke klantenkaart spaar je punten, krijg je korting en ontvang je persoonlijke aanbiedingen in je mailbox. Mooi, maar het kan nóg beter ;-). Verschillende retailers gaan al een stapje verder door de klantenkaart op te waarderen tot dé sleutel om te genieten van enkele exclusieve voordelen. Denk hierbij aan Rapha Cycle Club waarbij je als Rapha-lid toegang krijgt tot exclusieve events en wielerkledij. Lid zijn is voortaan een voorrecht: je hoort bij de community én je bent zelfs bereid om ervoor te betalen!

VIP FITTING ROOM
“De VIP Fitting Room bouwt verder op dit ‘membership-idee’ en is één onderdeel van een bijblijvende Customer Experience.” aldus Nele Bruers, Instore Experience Specialist bij DOBIT. “Een technologisch paradepaardje met als doel de klant een gepersonaliseerde beleving te geven”.

Eerst verschijnt er een persoonlijk welkomstbericht op het scherm aan de buitenkant. Check, de paskamer is all yours! Zodra je naar binnengaat wordt het glas ondoorzichtig zodat je in alle rust kan passen en word je ook meteen ondergedompeld in één van de sferen die je naar believen kan aanpassen. Muziek, licht en geur: afhankelijk van de gekozen ‘mood’ krijg je een geheel andere beleving.

Daarnaast verwelkomt een interactieve spiegel je van zodra je binnenkomt en krijg je meteen suggesties op basis van de kleding die je op dat moment wil passen of op basis van items die je eerder hebt gekocht. Het wordt zelfs nog beter: de interactieve spiegel is ook meteen een in-store webshop waarmee je items die niet op voorraad zijn meteen bestelt en laat leveren in de winkel of thuis. Wil je een andere maat passen of vind je niet wat je zoekt? Via het interactief scherm sta je rechtstreeks in contact met een verkoopmedewerker die je met veel plezier helpt zodat je de paskamer niet hoeft te verlaten.

ERVAAR HET ZELF
Benieuwd naar het volledige verhaal van de VIP Fitting Room en wil je deze unieke paservaring zelf beleven? Breng samen met ons een bezoekje aan de RetailHub in Antwerpen. 

Contacteer ons voor meer info: info@dobit.com!

Website: solutions.dobit.com
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in