Deze Eataly is een Italiaans walhalla voor Parijzenaren

Parijs is een bijzondere eetgelegenheid rijker. In de wijk Marais opende Eataly recent zijn deuren. In dit van oorsprong Italiaanse concept vind je typisch Italiaanse restaurants en diverse foodmarkets waar je boodschappen kunt doen voor bijvoorbeeld een verse pasta voor thuis. 

De Parijse vestiging van Eataly is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Groupe Galeries Lafayette. Verspreid over 2500 vierkante meter vind je er zeven verschillende soorten restaurants, met in totaal plek voor vierhonderd gasten. Tussen de acht marktkramen zit onder meer een slager, bakkerij en kaas- en pastamakerij. 

Verder beschikt Eataly Parijs over de grootste Italiaanse wijnkelder van de stad, L’Enoteca, en er is een kookschool waar je dagelijks workshops kunt bijwonen. Voor het verse brood moet je naar Panetteria, waar het brood gebakken wordt in een grote houtoven. De Mozzarella Bar toont je het maakproces van mozzarella en bij de Pasta Fresca Bar kun je op de voet volgen hoe koks verse pasta bereiden. 


Next Gen Retail à Paris - 4 & 5 juli 2019
Smaakt dit naar meer? Parijs heeft nog veel meer voor je in petto. Van luxe en gevestigde merken tot edgy conceptstores en nieuwe innovaties. Die levendige mix willen we je graag laten zien en ervaren tijdens de Next Gen Retailreis naar Parijs op 4 en 5 juli. Deze unieke experience bieden wij speciaal aan voor retailers en merken. Het tarief per deelnemer is 1.450 euro per persoon exclusief btw. Wil je deze exclusieve trip niet missen? Mail dan naar events@retailtrends.nl of bel naar 0318-431553

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in