Digitale innovatie met betrouwbare IT-serviceproviders

Digitale innovatie met betrouwbare IT-serviceproviders

De toekomst van de detailhandel is nu. Interactieve paskamers, winkels zonder personeel of een systeem om het aantal voetgangers te monitoren. Dat digitale technologieën de manier waarop artikelen gekocht en verkocht worden op ingrijpende wijze zullen herdefiniëren, staat als een paal boven water. Daarom moet je je als bedrijf de volgende vraag stellen: hoe kunnen we deze nieuwe technologieën effectief inzetten bij ambitieuze projecten en het creëren van ervaringen waar klanten blij van worden?

Moderne klanten zijn meer dan ooit online en vooral connected. Daardoor hangt een duurzaam, toekomstbestendig en winstgevend bedrijfsmodel steeds meer af van de kwaliteit van de digitale ervaringen die uw bedrijf kan bieden. Daarbij is het in een snel veranderende markt belangrijker dan ooit om technologische servicepartners te vinden die op aanvraag premium vaardigheden kunnen leveren. Van oudsher wordt dit gezien als een uitdagend proces dat veel risico's kent. Waar begin ik mijn zoektocht? Welke skills heb ik precies nodig? Naar welke ervaring moet ik op zoek? 

Zakelijke beslissers maken als privé-consument vaak gebruik van platformen zoals TripAdvisor en TrustPilot om de beste keuze te maken wanneer ze iets kopen. Dit was altijd anders als u zakelijk belangrijke beslissingen moest nemen op het gebied van IT. Dat veranderd nu, want de Dynasource Search kan u helpen om beter geïnformeerde keuzes te maken op basis van relevante gegevens. Als uw organisatie moet innoveren, kunt u de database van Dynasource raadplegen. Dan beschikt u over bruikbare en relevante informatie over de skills en vaardigheden van meer dan 1000 service IT-bedrijven in Nederland.


Paul White, CEO van Dynasource, zegt hierover: ‘Wanneer ik op zoek ben naar een bedrijf dat IT-services biedt, zou ik kunnen “vertrouwen” op Google, aanbevelingen van vrienden en collega's, of ik kan afgaan op een referentie van een IT-leverancier. Maar geen van deze bronnen zijn objectief of betrouwbaar. In het gunstigste geval kan ik een lange lijst met namen opstellen die ik vervolgens laat opdraven in een soort missverkiezing. Daarbij krijg ik met heel veel verkopers te maken die me allemaal gaan vertellen hoe tevreden hun klanten zijn.’

Een deel van de kennis van Dynasource over de IT-services branche in Nederland komt voort uit research. De Amsterdamse startup gebruikt openbaar beschikbare data om te achterhalen wie deze bedrijven in dienst hebben en welke expertise het personeel zegt te hebben. Andere informatie komt van bedrijven die zich al geregistreerd hebben op het platform; professionals die duidelijk aangeven welke kennis ze hebben van specifieke producten en wat voor ervaring ze hebben in verschillende industrieën. Deze professionals zullen binnenkort hun productkwalificaties en expertise in een bepaalde sector kunnen valideren via klanten en leveranciers (via credits en certificering).


Of het nu gaat om een gloednieuw POS-systeem of een spannende nieuwe VR-ervaring, Dynasource kan meer retailbedrijven helpen om tech-projecten succesvol af te ronden. De diepte en reikwijdte van de digitale vaardigheden is nu diverser dan ooit en zal zich blijven uitbreiden. Daarom kan kennis van de vaardigheden van een IT-serviceprovider u helpen om een partner te vinden die echt past bij uw specifieke projectbehoeften. En met behulp van referentie-gebaseerde validatie gaat Dynasource Search zelfs nog een stapje verder: het systeem kan u ook helpen zich ervan te verzekeren dat de serviceprovider die u kiest, ook echt over de vaardigheden en ervaring beschikt die deze zeggen te hebben. 

Op zoek naar een tech-partner die u kan helpen bij de digitale transformatie van uw bedrijf? Probeer Dynasource Search dan eens uit:

Probeer Dynasource Search nu

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends