Dit is de eerste Samsung Experience Store van Vlaanderen

Ook Vlaanderen heeft nu een Samsung Experience Store. Het is de derde in de Benelux, na Utrecht (Hoog Catharijne) en Brussel (Docks Bruxsel). 

Ook Vlaanderen heeft nu een Samsung Experience Store. De winkel is afgelopen weekeinde geopend in Wijnegem. Het is de derde van het Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf in de Benelux, na Utrecht (Hoog Catharijne) en Brussel (Docks Bruxsel). 

In de Samsung Experience Store kunnen klanten terecht voor alle mobiele innovaties van het merk. Ze kunnen er producten testen en vergelijken, hun toestel laten repareren en workshops bijwonen, bijvoorbeeld over het maken van de beste Instagramfoto en het bewerken van video's.

Hoewel er steeds meer online gewinkeld wordt, blijft de stenen winkel voor Samsung van belang. "Een fysieke winkel is vaak de enige plek om een product uit te kunnen proberen en vast te houden voordat je het koopt", zegt marketingdirecteur Serge Vandriessche. "En als je vragen hebt over producten is niets zo fijn als het direct vragen aan experts. Met andere woorden: de fysieke winkel is én blijft onmisbaar."

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Meest gelezen