“Het is een mooie bevestiging van hoe dingen door de jaren heen gegroeid zijn”, zegt Lizan van der Pol over haar mede-eigenaarschap van Bagels & Beans. Van der Pol begon als manangementassistent bij de foodformule en is sinds begin dit jaar mede-eigenaar. Ze maakt vanuit die rol nu ook onderdeel uit van de directie. In de RetailTrends Podcast gaat ze in op de groei van de onderneming en de toekomstplannen. Dit zijn volgens haar de belangrijkste actiepunten.


1. Kleur de witte vlekken 
Met zo’n tachtig filialen is Bagels & Beans inmiddels een bekend gezicht in de Nederlandse winkelstraten. Van der Pol ziet echter nog een aantal grote witte vlekken. “We hebben nog geen vestigingen in Drenthe en Zeeland, dus we kunnen in eigen land nog heel goed doorgroeien.”


De lunchroomketen zou volgens de eigenaren daarnaast goed passen in Duitsland en België, maar zeker ook in de VS. “In de vestigingen in de grensregio’s en in Amsterdam ontvangen we normaalgesproken veel toeristen en zij zijn laaiend enthousiast. Amerikanen zijn vaak verrast doordat wij...