Kassatrainer zet nieuwe medewerkers direct aan het werk

Een nieuwe winkelmedewerker kan met de Unisoft Just Kassatrainer binnen twee uur zelfstandig achter de kassa staan en precies weten hoe op de juiste manier met klanten moet worden omgegaan. Dit meldt Unisoft Retail Solutions. "Dit is een goed alternatief voor dure trainingen en opleidingen voor personeel", aldus Unisoft.

De Just Kassatrainer is ontwikkeld in samenwerking met Jutten Simulation, een e-learning bedrijf. “Wij kopiëren hoe mensen in praktijk worden opgeleid”, aldus directeur Eric Jutten. “Iemand legt iets uit en doet een handeling voor en vervolgens moet je dat herhalen. Op het moment dat je een fout maakt, zal in praktijk een begeleider niet meteen ingrijpen, maar kijken hoe ver je komt. In plaats van te vragen waarvoor de totaalknop dient, is het veel leerzamer om een keer te vergeten de totaalknop in te drukken.”

Jutten Simulation kreeg begin april dit jaar voor de Kassatrainer de ‘Best Practice Award’ uitgereikt door de vakjury van de Nederlandse e-Learning Awards. De Bijenkorf maakte eerder al kennis met de kassatrainer. “Voor de Dolle Dwaze Dagen werden alle uitzendkrachten in een paar uur opgeleid”, aldus Jutten. “Deze mensen waren direct inzetbaar.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!