Albert Heijn rolt verder uit in Vlaanderen

Albert Heijn opent binnenkort in Vlaanderen de deuren van twee nieuwe filialen. Dat meldt de Belgische zender Kanaal Z, zo schrijft Distrifood. Het gaat om vestigingen in de steden Beveren en Roeselare.

In februari dit jaar wilde het stadsbestuur van Roeselare nog geen vergunning vergeven voor de bouw van een supermarkt in het nieuw te bouwen project Dino Center. Volgens de gemeente was de komst van nog een winkelcomplex in de stad overbodig, waarna het weigerde een zogenoemde socio-economische vergunning toe te kennen aan Albert Heijn.

Daarnaast start komende maand in de Belgische plaats Beveren de verbouwing van een ondergronds filiaal van Albert Heijn. Binnenkort wordt het contract voor een oppervlakte van 1800 vierkante meter in het winkelcentrum Warande getekend, zo bevestigt eigenaar ING Retail Estate. “Het is de bedoeling om de betonnen muur tussen de huidige winkelruimte en de ondergrondse parkeerplaatsen te verwijderen en te vervangen door een glazen wand, zodat de zichtbaarheid enorm verbetert”, aldus Piet van Poppel van ING Real Estate.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!