Levi's introduceert fietskleding

Jeanslabel Levi's heeft een collectie gelanceerd voor mensen die vaak op de fiets stappen. De jassen, broeken en overhemden van het merk zijn speciaal ontworpen om mee te fietsen.

Door de Nanosphere behandeling is de kleding daarnaast waterbestendig en vuilafstotend. De zogenoemde Sanitized functie biedt bescherming tegen geurtjes en de reflecterende tape die op de kleding is aangebracht moet voor extra zichtbaarheid op de weg zorgen. Op de overhemden en jasjes zijn extra zakjes geplaatst.

De broeken zijn voorzien van een verhoogde achterband, waardoor de fietser zich geen zorgen hoeft te maken over een blote rug. Fietsers hoeven zich daarnaast geen zorgen te maken over het scheuren of slijten van de stof. Een versterkt kruisinzetstuk zorgt er voor dat broeken op die plek niet kunnen scheuren. Na het fietsen kan de consument zijn sleutels aan de extra taillebandlus op de broek hangen. De collectie van Levi's is niet alleen in de winkels van het merk zelf beschikbaar, maar ook in enkele fietsenwinkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!