DekaMarkt opent eerste ‘World of Food’

DekaMarkt heeft zijn supermarkt in Beverwijk omgebouwd naar een zogenoemde World of Food. Het filiaal in Marlo Center biedt sinds dinsdag onder meer plaats aan een wokrestaurant en meerdere vernieuwde versafdelingen.

De winkel is met enkele honderden vierkante meters uitgebreid naar 4500 vierkante meter vloeroppervlak. De nieuwe winkel moet onder meer puur, eerlijk en vers rundvlees weer op de kaart zetten, stelt DekaMarkt. Zo wordt het vlees in de winkel door slagers afgesneden en gemarineerd.

Verder is er in de winkel plek ingeruimd voor een eigen bakkerij, wordt sushi ter plekke bereid en is er een koffie- en notenbranderij, bloemenmarkt, chocolatier en een bar waar smoothies gemaakt worden. Daarnaast is er een drogisterijafdeling met 220 zelfzorggeneesmiddelen en de ‘World of Beauty’ met 250 artikelen voor wellness en persoonlijke verzorging.

In de wijde omtrek is geen winkel te vinden dat zich kan meten met de vernieuwde vestiging, stelt ceo René van Klooster van moederconcern Detailresult Groep. "Winkelen in World of Food is een beleving."

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends