‘Bonnenman’ eist voor een miljoen aan Blokker-meubels

Norbert Verswijver heeft zich donderdag met meer dan tweehonderd kortingsbonnen gemeld bij een winkel van Blokker in Antwerpen. De Belg, die bekend staat als ‘De Bonnenman’, eist voor een miljoen euro aan tuinmeubelen van de Nederlandse winkelketen. Dat schrijft de Belgische krant Gazet Van Antwerpen.

De bonnen, die online afgedrukt kunnen worden, geven tien procent korting bij een minimumbesteding van vijftig euro. “Er staat nergens vermeld dat ze niet cumuleerbaar zouden zijn”, aldus Verswijver. Wanneer hij voor een miljoen aan meubels koopt, heeft hij 207 bonnen nodig om op nul euro uit te kopen.

De Bonnenman sloeg eerder zijn slag bij supermarktketen Match, waar hij voor zesduizend euro diepvrieskervel meekreeg. Daarmee wilde hij de ‘bedrieglijke’ kortingen van winkelketens aantonen. Mocht hij de tuinmeubelen van Blokker daadwerkelijk krijgen, schenkt hij ze aan verschillende tombola’s die goede doelen steunen.

Het personeel van Blokker stuurt de bonnen op naar de directie van het winkelbedrijf. Verswijver laat daarbij weten een rechtszaak te starten, wanneer hij de meubels niet binnen drie maanden heeft ontvangen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!