Görgens Gruppe opent eerste winkel in Nederland

De Duitse fashionretailer Görgens Gruppe opent dit najaar in Den Haag zijn eerste Kult-filiaal in Nederland. De nieuwe modewinkel, die een verkoopoppervlakte van circa 1100 vierkante meter zal tellen, zal op 18 september zijn deuren openen aan de Nieuwe Haagse Passage, zo schrijft Fashion United.

Met de opening van het filiaal van Kult wil ceo Marcus Benjamin onderzoeken of de Nederlandse markt interessant is voor moederbedrijf Görgens. “Wij gaan er vanuit dat veel Nederlanders bekend zijn met onze winkels in Düsseldorf, Keulen en Essen, zodat we niet een volledige nieuwkomer zullen zijn”, aldus Benjamin. Wanneer de test succesvol blijkt, wil de retailer het concept uitrollen naar meerdere plekken in Nederland.

Görgens telt inmiddels honderd filialen, waarvan het overgrote deel winkels van de merken Kult, Olymp en Hades zijn. De retailer heeft filialen in Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Zo zal in augustus in het Weense winkelcentrum Wien Mitte een nieuwe winkel worden geopend, gevolgd door de opening van een vestiging in het nieuwe Salzbuger Shopping Center SCA begin volgend jaar. Daarnaast zal dit najaar het winkelaanbod in Duitsland worden uitgebreid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!