Bax-shop start fysieke winkel in België

Bax-shop opent in september een stenen vestiging in Antwerpen. Dat vertelt medeoprichter Jochanan Bax van de winkel met muziekapparatuur en –instrumenten in EtailTrends 5.

De winkel bij onze zuiderburen is de tweede vestiging voor Bax-shop die als webwinkel begon en vanuit Zeeland consumenten bedient in België, Frankrijk en Duitsland en binnenkort Groot-Brittannië.

Qua oppervlakte is de winkel in Antwerpen ongeveer de helft van de flagshipstore in Goes, maar het moet wel een beleveniswinkel worden, aldus Bax. “Als een een klant anno 2014 de moeite neemt om in de auto te stappen en jouw winkel op te zoeken, mag hij best ergens terecht komen waar die moeite beloond wordt.”

In een tijdperk waar alle producten online te koop zijn, moeten retailers hun best doen om klanten aangenaam te verrassen, stelt hij. “Met je aanbod, je inrichting en met evenementen.” Pijpelaatjes met volgestouwde schappen horen daar niet bij. “Onze winkels moeten een wow! opwekken.”

In EtailTrends 5 vertelt Jochanan Bax onder meer over de geschiedenis en ambitie van Bax-shop.nl. Zo gaat hij in op de plannen voor uitbreiding naar Groot-Brittannië. Dat moet dit jaar plaatsvinden. EtailTrends 5 verschijnt met het jubileumnummer van RetailTrends op 12 september. Klik hier voor informatie over een jaarabonnement voor elf keer RetailTrends en zes keer EtailTrends. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!