Rivièra Maison opent winkel volgens nieuw concept

Rivièra Maison heeft in Stadshart Amstelveen de eerste winkel van zijn nieuwe formule Rivièra Maison Cadeau geopend. In de winkel van ruim honderd vierkante meter kunnen consumenten terecht voor cadeauartikelen en woonaccessoires.

De woonketen introduceerde hetzelfde concept in Duitsland, waar in Hamburg in juni de eerste Gifts- & Home Accessoires Store opende. Hier kunnen consumenten uitsluitend terecht voor cadeauartikelen en woonaccessoires. Via tablets hebben ze toegang tot het volledige assortiment. "Toen we het filiaal in Hamburg openden, hadden we nog geen concrete plannen om dit concept in Nederland uit te rollen", zegt een woordvoerder tegen RetailNews. "De naam Rivièra Maison Cadeau vinden we voor ons land echter krachtiger en beter passen." In Duitsland blijft het concept onder de huidige naam opereren. 

Na Amstelveen staat een opening van Rivièra Maison Cadeau in Amsterdam op de planning. Hierover doet de woonketen verder nog geen uitspraken. Daarnaast opent dit najaar een flagshipstore in Den Bosch, terwijl vanaf 2015 meer winkelopeningen van beide concepten plaatsvinden. "We maken hierover nog niets bekend, maar er staat veel te gebeuren", aldus de woordvoerder. 

Rivièra Maison is inmiddels bijna uitgegroeid tot een soortnaam, zei Teunissen eerder in FaceRetail. Zo is het woonmerk de op twee na meest gezochte zoeknaam op Marktplaats. Verkopers spreken op dat platform van een Rivièra Maison-stijl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!