Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Formulemanager SNIPES
SNIPES opent in de loop van 2015 een aantal filialen in de grote steden in Nederland. Is jouw kracht een (nieuw) team op te bouwen en deze naar een hoger level te coachen? Heb jij ruime managementervaring als regiomanager in de retail? Dan is deze job jou op het lijf geschreven. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven formulemanager met een gezonde dosis lef en die stevig in z’n schoenen staat.

Waalwijk, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Audicien in opleiding bij Schoonenberg Hoorcomfort
Ambitieus, klantgericht, nauwkeurig en een tikkeltje ondernemen: zo omschrijven wij de kandidaat die wij zoeken voor de functie van audicien in opleiding. Bij ons krijg je de kans via het werkend leren traject opgeleid te worden tot vakbekwaam audicien. Daarnaast krijg je alle ruimte jouw commerciële vaardigheden te ontwikkelen zodat je succesvol bent in één van onze filialen.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Categorymanager consumentenelektronica bij Wehkamp
Wij bieden je de kans om binnen wehkamp.nl verantwoordelijk te worden voor de category consumentenelektronica. In deze uitdagende functie ben je omzet– en winstverantwoordelijk voor de betreffende categorie. Je geeft vorm en inhoud aan de assortimentsportfolio, de sourcing en de processen binnen de supplychain. Je stuurt een enthousiast team aan van buyers, planners, shopmanager en assistenten.

Zwolle, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!