Domino's faciliteert bestellen via smartwatch

Klanten van Domino’s Pizza kunnen hun pizza sinds deze week bestellen met hun smartwatch. De pizzaketen heeft zijn app voor horloges die werken op Android of Pebble beschikbaar gemaakt voor de consument.

Om een pizza te bestellen via hun smartwatch, dienen consumenten te beschikken over de Domino’s smartwatch app, waaraan zij hun account gekoppeld hebben. In dit account staan hun naam en adresgegevens en pizzavoorkeuren opgeslagen.

Bestellen via een smartwatch is de nieuwste toevoeging aan het digitale bestelspectrum van Domino’s. Eerder konden klanten die beschikten over een Pebble smartwatch de status van hun geplaatste bestelling bijhouden via de Domino’s Tracker. Deze laat gebruikers zien in welk stadium zijn of haar bestelling zich bevindt. Daarnaast konden klanten al bestellingen plaatsen via een app, een mobiele website en de traditionele website.

“Digitale bestellingen zijn voor onze keten heel belangrijk”, aldus directeur multimediamarketing Dennis Maloney bij Domino’s Pizza. “Online bestellingen kunnen sneller en makkelijker verwerkt worden. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!