Leapp met voormalig Coolblue-topman naar België

Tweedehands Apple-verkoper Leapp opent 28 maart zijn eerste fysieke vestiging in België. Voormalig Coolblue-topman Werner Bruyns is aangesteld als coo van deze Belgische tak. Dat laat ceo Rogier van Camp weten aan RetailNews.

Leapp opende eerder dit jaar een webshop in zowel België als Duitsland. De retailer had naar eigen zeggen daarvoor al duizenden Belgische klanten, waardoor een entree niet kon uitblijven. De eerste winkel opent in Antwerpen, waarna Leapp nog dit jaar nog twee fysieke filialen wil openen.

De aanstelling van Bruyns is volgens Van Camp een teken dat de Belgische markt serieus genomen wordt. Bruyns was acht jaar in dienst als manager België bij Coolblue. Onder zijn leiding is die retailer uitgegroeid tot een grote omnichannel speler bij onze zuiderburen. Leapp gaat er volgens de nieuwe coo van België sturen op klanttevredenheid en service. “Dat is bekend terrein voor mij.”

Leapp wil graag uitgroeien tot een Europees merk, zo liet directeur Rogier van Camp al weten in het jubileumnummer van RetailTrends. In Nederland is de retailer inmiddels fysiek aanwezig met winkels in Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Daar komen nog twee winkels bij, waaronder één in Rotterdam. Daarnaast wil Leapp dit jaar ook de eerste winkels in Duitsland openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!