​Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistant planner fashion bij V&D
De assistant planner werkt samen met de planner om praktische beheersing van de planningfunctie te ontwikkelen voor het voldoen aan en verbeteren van de targets voor verkoop, marge en omzet in alle markten. Je ondersteunt de planner bij het ontwikkelen van financiële merchandiseplannen, by-door-plannen en open-to-buy, door het beheren van toewijzing en herbevoorrading en analyseren van het bedrijf.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Key accountmanager bij Bevaplast
Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de grootste klanten in het retail- en groothandelkanaal van Bevaplast in Nederland, België en Denemarken. Je versterkt deze relaties en bouwt ze verder uit. Je denkt vanuit de hele keten en organiseert samen met je klant hierin product- en procesverbeteringen.

Vaassen, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Accountmanager retail Benelux bij Ubisoft
Als accountmanager binnen Ubisoft heb je als doel het optimale uit de markt te halen. Hiervoor gebruik je data als basis, maar je weet ook op het juiste moment jouw creativiteit en onderhandeling skills in te zetten. Je wordt ondersteund door het back office team, dat er voor zorgt dat jij je kunt focussen op relatiemanagement en het optimaal bereiken van de consument.

De Meern, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!