​HEMA neemt ook afscheid van e-commercemanager

Boudewijn van Nieuwenhuijzen is na drieënhalf jaar vertrokken als e-commercemanager van HEMA. Dat bevestigt een woordvoerder van de winkelketen aan RetailNews.

Van Nieuwenhuijzen was sinds 2010 in dienst van HEMA, waarvan de eerste anderhalf jaar als divisiemanager Food & Horeca. “We hadden een route uitgestippeld voor drie à vier jaar en die is afgelegd", zegt hij tegenover Twinkle. “Nu liggen er plannen voor de komende vijf jaar en is het voor mij tijd voor een volgende stap."

De e-commercemanager was verantwoordelijk voor de internationale uitrol van online, multichannel en crosschannel binnen HEMA. Zijn functie blijft gehandhaafd stelt de zegsman. “We communiceren op een later moment wie de opvolger wordt."

Van Nieuwenhuijzen vertrekt in het kielzog van directievoorzitter Ronald van Zetten, die eerder deze maand werd opgevolgd door Tjeerd Jegen. Sinds vorig jaar nam HEMA al afscheid van achtereenvolgens marketingdirecteur Anne-Gien Haan, inkoopdirecteur Wilma Veldman, verkoopdirecteur Machiel Lagerweij en hoofd personeelszaken Iman Eddini.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!