​Fadello komt met koeriersnetwerk voor sameday-delivery

Het Amersfoortse Fadello heeft een geautomatiseerd urban delivery-platform opgezet. Hiermee moet sameday-delivery binnen handbereik komen veel retailers, aldus de start-up.

Bestellingen worden binnen een uur of binnen een tijdsblok dat voor klanten uitkomt afgeleverd. Voor de bezorging wordt gebruikgemaakt van een netwerk van koeriers, dat bestellingen zeven dagen per week op de dag van bestelling kan bezorgen door heel Nederland. Na een screening krijgen de koeriers een training om de dienst zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Dit zorgt volgens Fadello voor een betrouwbare service. Daarbij krijgen klanten ook de mogelijkheid om te zien wie de koerier is die hun pakketje komt bezorgen.

Fadello put vertrouwen uit onderzoek waaruit blijkt dat de lange levertijd van online shops een van de belangrijkste redenen is dat klanten afhaken. “De hedendaagse consument is immers veeleisend en wil een bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis hebben, zonder onzekerheid over levertijd”, zo stelt de organisatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!