​'TK Maxx maakt Nederlandse comeback in Groningen'

TK Maxx wil een voormalige boekwinkel in Groningen ombouwen tot zijn eerste outletwinkel in Nederland. Daarnaast moeten er winkels komen in andere middelgrote plaatsen als Arnhem, Enschede en Eindhoven en de vier grootste steden van ons land. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

De naam van TK Maxx gaat volgens het dagblad 'rond in de wandelgangen'. De retailer zelf wil niet reageren op het bericht, evenals pandeigenaar Gulden Stand Beheer.

TK Maxx is onderdeel van het Amerikaanse TJX Companies en is actief in zestig landen. Klanten vinden zowel online als fysiek restpartijen van meerdere fashionlabels voor prijzen die volgens de formule zestig procent lager zijn. De retailer zou vooral met de drie grote outletcentra in ons land willen concurreren.

TK Maxx deed vijftien jaar geleden al een poging om Nederland te veroveren, maar sloot zijn winkels in Alkmaar, Hilversum en Rotterdam toen de verliezen zich na drie jaar bleven opstapelen. In april werd bekend dat TK Maxx een storemanager en assistent-manager zocht voor een nader te bepalen locatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!