​Hans Anders bouwt audicientak uit

Brillenwinkelketen Hans Anders investeert in zijn audiciendivisie. De retailer verwacht een groeiend aantal klanten doordat zorgverzekeraar Zilveren Kruis/Achmea een inkoopcontract met Hans Anders afsluit.

Het gaat om een inkoopcontract voor hoormiddelen voor in elk geval 2016 en 2017. De betreffende gunning vormde onlangs nog de aanleiding voor een kort geding. Beter Horen, Schoonenberg Hoorcomfort en Van Boxtel Hoorwinkels sleepten Zilveren Kruis/Achmea voor de rechter omdat ze het niet eens waren met de aanbestedingswijze. De rechter stelde hen echter niet in het gelijk.

Hans Anders biedt in ruim 120 vestigingen hoorzorg aan. De retailer gaat verder investeren in zjin winkels om de verwachte nieuwe klanten beter te kunnen bedienen, aldus algemeen directeur Remco Boerefijn. “Ook werven we op korte termijn extra audiciens.”

De winkelketen opende eerder al een vernieuwde winkel in Den Haag en een pilotstore in Muiden. Hans Anders wil zich met zijn nieuwe winkelformule breder op de kaart zetten, aldus verkoopdirecteur Angeli Engels. De formule zit volgens haar ‘vol merkbeleving en technische snufjes’. Zo worden de nieuwe winkels voorzien van videoschermen en interactieve digitale spiegels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!