Leapp opent meer winkels in België

Leapp opent deze zomer na Antwerpen een tweede vestiging in Gent. Dat laat coo Werner Bruyns weten aan Data News.

De winkel op de Brabantdam in Gent is volgens Bruyns slechts het begin van de expansie. “We willen dit jaar graag een derde vestiging in Hasselt, Leuven of Brussel, en volgend jaar kunnen de overige twee aan bod komen.”

Door snel meerdere vestigingen te openen, wil Bruyns het refurbished-concept bekender maken bij onze zuiderburen en hoopt hij vooral het vertrouwen van de consument te winnen. “Je merkt dat mensen meer vertrouwen in je hebben als je een fysieke winkel hebt. Als we deze zomer in Gent openen, dan verwachten we dat ook onze online omzet in en rond Gent stijgt.”

Komend jaar staan er nog meer winkelopeningen op de planning, zei ceo Rogier van Camp eerder al. In mei werd de eerste winkel in Duitsland geopend. De formule wil graag uitgroeien tot een Europees merk. Leapp is volgens Van Camp goed schaalbaar vanwege de omnichannelstrategie. De tweedehands Apple-verkoper werkt met een virtuele voorraad die zowel online als offline overal beschikbaar is. In Nederland is de retailer inmiddels fysiek aanwezig met winkels in Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Zwolle.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends