​Inboedel van Etam Groep onder de hamer

De complete kantoor- en winkelinventaris van zo’n zeventig vestigingen van winkelketens Miss Etam en Promiss wordt geveild. Dat heeft Troostwijk Veilingen, het bedrijf dat de online veiling in handen heeft, woensdag bekendgemaakt.

Etam Groep had in het verleden ruim tweehonderd vestigingen, maar werd in april failliet verklaard. Het modeconcern maakte een maand later een doorstart onder Roman & Stern Management. “Voor circa zeventig winkels mag het echter niet baten en die inventaris wordt nu geveild, inclusief het hoofdkantoor”, aldus veilingmeester Jeroen Bolweg. De veiling omvat onder meer kassameubels- en systemen, kledingrekken, presenteertafels en mannequins.

De nieuwe eigenaar schrapte onder meer alle circa zestig zelfstandige winkels van Promiss. Hoeveel winkels van Miss Etam openbleven was lange tijd onduidelijk. De uitkomst van het onderhandelingsproces met de verhuurders was daarin bepalend, aldus Roman & Stern. Volgens de website van de retailer zijn er nog 86 vestigingen geopend, inclusief vier outletwinkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!