​Software moet webwinkelen veiliger en voordeliger maken

Tooltje filtert onbetrouwbare webwinkels uit zoekresultaten om het online shoppen veiliger te maken. Daarnaast toont de Nederlandse software ook webshops die korting geven op het gewenste product.

De Nederlandse software is gratis te downloaden via de gelijknamige website. Het programma biedt na installatie ondersteuning bij het online shoppen. Zodra gebruikers een webshop bezoeken die door de Consumentenbond, Thuiswinkel.org of de Autoriteit Consument & Markt als onbetrouwbaar is gelabeld, krijgen zij een waarschuwing te zien. Deze moet hen weerhouden van het kopen van producten bij deze webwinkel.

Wanneer consumenten op een website komen waar het gewenste product niet in de aanbieding is, dan toont Tooltje tevens automatisch een pop-up met sites waar het product dat wel is. Hierdoor hoeven consumenten niet zelf op zoek te gaan naar aanbiedingen.

Diverse partijen hebben al een overeenkomst gesloten met de bedenkers van de software, meldt Customer Talk. Onder meer Albert Heijn, HEMA, V&D en Zalando zijn al opgenomen in Tooltje. Hierdoor verwijst de software gebruikers automatisch naar aanbiedingen van deze partijen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!