​Albert Heijn opent bio-winkel in Utrecht

Na een succesvolle pilot met een pop-up store in Amsterdam opent Albert Heijn een permanente bio-winkel. De nieuwe vestiging komt naast de reguliere Albert Heijn in de Twijnstraat in Utrecht, die deze maand twee weken dichtgaat voor een verbouwing.

Albert Heijn opende eind maart een tijdelijke bio-winkel in Amsterdam, waar klanten terecht konden voor zijn biologische assortiment. Het succes van die test resulteert nu in een kleine bio-winkel in Utrecht, zegt een woordvoerder van Ahold tegen DUIC. “We waren op zoek naar een goede bestemming voor de kleine ruimte naast de winkel met een aparte ingang.”

De winkel heeft volgens vakblad Distrifood een oppervlakte van circa dertig vierkante meter. In het bio-filiaal liggen straks alleen biologische producten, zowel van het eigen merk als van A-merken. Klanten vinden er vooral producten voor het ontbijt, de koffie, lunch, borrel en enkele populaire biologische producten zoals babyvoeding. “De winkel is te klein om het hele biologische assortiment aan te kunnen bieden”, aldus de woordvoerder.

De huidige supermarkt van Albert Heijn gaat op 16 augustus dicht, om net als de bio-winkel op 2 september zijn deuren weer te openen. Zusterformules Etos en Gall & Gall bevinden zich eveneens in de straat.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!