​Spar krijgt langzaam meer studentenwinkels

Spar opent volgende week maandag in Eindhoven met vier maanden vertraging zijn eerste Spar University buiten de Randstad. De vestiging komt op de Technische Universiteit in het nieuwe gebouw Flux.

De winkel van 130 vierkante meter is als eerste voorzien van een zogenoemde Create your own deal. Klanten kunnen uit bepaalde winkelzones drie gekoelde producten voor 4,50 euro aanschaffen.

De winkelopening stond gepland voor april dit jaar. De bouw liep echter vertraging op, waardoor dat vier maanden werd uitgesteld. Datzelfde is het geval bij de geplande Spar University op het terrein van TU Delft, zegt directeur Mirjam Bestebreurtje van formuleontwikkelaar Denk Different tegen RetailNews. “Bij een winkel op een universiteit zijn veel partijen betrokken, van de gemeente tot de provincie en de universiteit, waardoor het proces nogal eens wordt vertraagd.” De opening van de studentenwinkel in Delft staat nu gepland voor eind 2016.

Inmiddels telt ons land zes vestigingen van de studentenformule. Over enkele weken opent een Spar University op de Hogeschool Utrecht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!