​H&M-zusje verkoopt interieuritems van Hay

Modeketen COS slaat de handen ineen met designketen Hay. Enkele geselecteerde vestigingen van de Zweedse H&M Group gaan een collectie van het Deense Hay verkopen.

De twee Scandinavische spelers brengen in september samen een reeks interieuritems op de markt. Beide retailers combineren volgens het magazine Knack minimalisme en functionaliteit met speelse details. De labels werken dan ook al langer samen; zo zijn de rekken in de modewinkels van COS het werk van Hay.

De nieuwe collectie is vanaf komende maand te koop in Londen, Wenen, Göteborg en online. “Onze klanten tonen een grote interesse in interieurdesign en we vonden het een goed moment om alternatieve producten aan te bieden die onze kledingcollecties versterken”, aldus hoofdontwerper Martin Andersson in De Standaard. “Het is eigenlijk Hay bekeken door de ogen van COS.”

Hay-ontwerper Tomás Alonso ontwierp verder twee bijzettafeltjes, die in de winkels van COS en Hay verkocht gaan worden. COS is met zeven winkels in ons land actief, waar Hay recent zijn eerste flagshipstore in Nederland opende. De designketen schaarde zich in Het Arsenaal in Naarden in een rij van spelers op het gebied van woon- en lifestyle, zoals designer Jan des Bouvrie.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends