​Game Mania neemt alle winkels onder handen

Game Mania gaat ruimte creëren voor bordspellen, merchandise en tweedehands games. De gameketen past de komende maanden al zijn winkels aan vanwege het groeiende assortiment. Dat vertelt conceptmanager Tom Henderikx tegenover Entertainment Business.

Game Mania heeft zijn assortiment de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid, waardoor het volgens Henderikx is geworden om ze allemaal te presenteren. “De oppervlakte wordt nu al goed benut, maar we gaan op andere dingen inspelen.” De retailer vergroot onder meer de rekken om meer games kwijt te kunnen en plaatst meer vitrinekasten om speciale producten onder de aandacht te brengen.

Game Mania maakte tot het eerste faillissement van Free Record Shop Holding in mei vorig jaar onderdeel uit van dat entertainmentconcern. De drie oprichters Peter Bergmans, Benny Cockx en Etienne Delrue namen de gameketen over, waarna 51 van de 64 winkels een doorstart maakten.

De gameketen ging vorig jaar van start met click & collect, als voorloper op een eigen webwinkel. Via zijn website is het vooralsnog niet mogelijk om producten rechtstreeks te kopen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!